Download Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Album Chat
AssaultCube Polska Strona Główna
Strona główna Grupy Użytkownicy Twoje konto Statystyki Rejestracja Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Mati
2012-01-20, 17:43
Problem z odpaleniem gry
Autor Wiadomość
Byku 

Wiek: 25
Dołączył: 11 Lis 2011
Posty: 40
Skąd: Zdunska Wola
Wysłany: 2012-01-18, 16:18   

przyszedł znajomy i mi to zrobił, powiedział że miałem konto z ograniczeniami, przerobił na administratora i teraz działa :)

DZIEKI :))
 
 
     
REKLAMA 

Dołączył: 23 Lis 2011
Posty: 70
Wysłany: 2012-01-18, 17:32   

 
 
     
armagedon 

Wiek: 23
Dołączył: 23 Lis 2011
Posty: 70
Skąd: z Polski
Wysłany: 2012-01-18, 17:32   

lol
np
 
     
Mati 
Administrator


Wiek: 25
Dołączył: 27 Mar 2011
Posty: 201
Wysłany: 2012-01-18, 19:30   

1 dlaczego miales konto z ograniczeniami ?
2 przeciez jak probujesz cos odpalic i masz ograniczenia to jest to napisane :)
 
     
Byku 

Wiek: 25
Dołączył: 11 Lis 2011
Posty: 40
Skąd: Zdunska Wola
Wysłany: 2012-01-19, 18:49   

1. nie mam pojecia
2. przecież nie miałem jak odpalić.

A narazie nie gram w AC bo sie wkurwiłem.
 
 
     
armagedon 

Wiek: 23
Dołączył: 23 Lis 2011
Posty: 70
Skąd: z Polski
Wysłany: 2012-01-19, 18:50   

to się odkurw będziesz jutro i o której?
 
     
Byku 

Wiek: 25
Dołączył: 11 Lis 2011
Posty: 40
Skąd: Zdunska Wola
Wysłany: 2012-01-19, 19:03   

nie wiem co jest, odpalam gre jest dobrze i po chwili fps spada mi do 1-2 myśle że to przez ten pierdolony XP na Viscie moze nie dalo sie wszystkiego zrobic ale jak juz to działało.
Kombinowałem z komendami, rózne liczby wpisywałem i nic. Internet mam zmienieny z 1mb na 4mb, zajebiscie szybko sie sciaga ale AC tragedia, nie wiem co robic.
 
 
     
armagedon 

Wiek: 23
Dołączył: 23 Lis 2011
Posty: 70
Skąd: z Polski
Wysłany: 2012-01-19, 19:08   

pfffffffffffff
mnie wkurwia to, że co 0,5-1 minutę mam laga
Jakie były te wszystkie komendy?
 
     
Mati 
Administrator


Wiek: 25
Dołączył: 27 Mar 2011
Posty: 201
Wysłany: 2012-01-19, 19:16   

Z tego co widze byk troche nie ogarniasz .. FPS spadaja ci do 0 ponieważ nie masz sterownikow do karty graficznej ... Zawolaj tego kolege niech ci poinstaluje wszystkie sterowniki ... :) i mam pytanie kto ci robił ten system ? :)


a co do tego ze nie miales jak odpalic ... w ktoryms miejscu napewno musiala ci wyskoczyc informacja o tym ze nie masz uprawnien do tego
 
     
armagedon 

Wiek: 23
Dołączył: 23 Lis 2011
Posty: 70
Skąd: z Polski
Wysłany: 2012-01-19, 19:18   

Chyba sam se zrobił xDDDDDD.
Byku jak dasz 2,5 stówy to do Ciebie podjadę i Ci zrobię.
Mati jakie były te wszystkie komendy na fps-y?
 
     
Mati 
Administrator


Wiek: 25
Dołączył: 27 Mar 2011
Posty: 201
Wysłany: 2012-01-19, 19:19   

nie pamietam wszystkich komend na fpsy napisze do m@ca żeby zrobil temat o tych fpsach ze wszystkimi komendami ... ale z tego co wiem fpsy zwiekszaja sie jak zmienisz rozdzielczość na 800:600
 
     
armagedon 

Wiek: 23
Dołączył: 23 Lis 2011
Posty: 70
Skąd: z Polski
Wysłany: 2012-01-19, 19:21   

jest chyba jakieś fpsrange i maxfps, ale dobra nie będę tutaj śmiecił
 
     
Byku 

Wiek: 25
Dołączył: 11 Lis 2011
Posty: 40
Skąd: Zdunska Wola
Wysłany: 2012-01-20, 17:09   

jest wszystko ok juz, mozna zamknąc/skasować temat
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Style created by PiotreQ9 from www.HeavyMusic.org

| | Darmowe fora | Reklama
Strona wygenerowana w 0.06 sekundy. Zapytań do SQL: 13