Taki problemik mam, mam nowy system, wkoncu XP i wogóle nie ma aplikacji żeby odpalić gre, może jakiś program jest potrzebny, jakis OpenGL czy cos takiego . ?
Nie wiem jak to ująć, ale nie mam czym odpalic AC, wchodze na dysk gdzie mam zainstalowaną gre, i nie ma nawet czym odpalić, sciągnołem nowego AC tak samo, tzn. pewnie gdzies to jest ale był bym wdzieczny jakby ktoś zobaczył u siebie gdzie to ma i mnie poprowadził :)
To ustalmy fakty masz grę zainstalowaną i nie wiesz skąd masz ją odpalić ,czy pobrałeś grę i nie wiesz gdzie sie szuka pobranego pliku ?
Ale z tego co napisałeś wynika że jednak masz zainstalowaną grę , więc tak jak ci pisałem wcześnie najlepiej zrób screena z tego folderu. Wtedy bedziemy mieć pewność.
U mnie grę można odpalić za pomocą plikuwsadowego ms-dos assault cube. A tak ogolnie to dziwne żę nie masz ikonki na pulpicie albo w starcie ..
armagedon
Wysłany: 2012-01-16, 19:18
Tak w ogóle to mi się przypomniało, że kolega miał jakieś problemy z AC. Po włączeniu miał tylko ciemny ekran i za chuja nie mógł z tym nic zrobić. Ma dwóch braci informatyków
( b. dobrych) i oni mu też nie pomogli.
Masz taki problem?
Jak narazie to nie może właczyć ac a co do problemu to przyczyn może być bardzo dużo :) a jesli chodzi o 2 braci informatyków to widocznie jednak nie tak b. dobrych jezeli nie potrafili rozwiazac tego problemu :)
armagedon
Wysłany: 2012-01-16, 20:54
Z drugiej strony znając kolegę nie chciało mu się w AC grać, bo musi expić :)
Byku Byku walnij tyle screenów ile się da ze wszystkiego (pulpit też), bo musimy się rozeznać w sytuacji.
Na twoim miejscu zrobiłbym formata albo te screeny xDDDD
mam zainstalowaną gre, i nie mam pliku do odpalenia jej, własnie formata mialem zgrałem gre na pendrive i dupa, sciagalem od nowa AC z oficjalnej strony i tak samo, nie moge znaleść tego pliku, a co do screenów to mam je juz wklejam w painta, mam plik i jak go na forum wstawić . ?
Tak jak ze screenami z gier .. Czyli zapisz ten plik z painta na dysku a pozniej zahostuj na imageshack i wklej na forum :)
armagedon
Wysłany: 2012-01-17, 17:04
Czyli brakuje Ci ikonki do włączenia na pulpicie i wszędzie?
Spróbuj usunąć i zainstalować od nowa pppooowwwooollliii i tak gdzieś masz do odhaczenia, żeby ikonkę na pulpit samo wrzuciło.
Plikiem wsadowym msdos odpalasz gre tak jak pisałem wczesniej ...
Pierwsza ikonka w trzecim rzędzie :)
btw patrzyłeś czy nie masz w starcie ?
armagedon
Wysłany: 2012-01-17, 22:01
Ja mam to samo u siebie w folderze co ty.
Musiałeś pewnie przeoczyć dodanie pliku na pulpit i tyle.
Odpalaj tak jak mówi Mati, albo zrób se skrót na pulpicie.