Download Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Album Chat
AssaultCube Polska Strona Główna
Strona główna Grupy Użytkownicy Twoje konto Statystyki Rejestracja Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Mati
2012-03-28, 15:00
G.I.Joe[ACCEPTED]
Autor Wiadomość
G.I.Joe 
MasterHeadShot ;D

Wiek: 24
Dołączył: 11 Mar 2012
Posty: 8
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2012-03-11, 13:54   G.I.Joe[ACCEPTED]

Witka wszystkim ;-)
Nick : G.I.Joe
Doświadczenie: ponad 4 lata
Mapy: shine , depot
Z jakiego clanu jestes lub w jakich klanach byłeś: mój pierwszy klan to BOPE następnie trafiłem do 40+ gdzie jestem i panuje zajebista atmosfera a następnie byłem w iOD które się rozpadło
Ulubiona broń: sub machine :P
Możecie przetestować mnie ,paru ludzi kojarzę takich jak fearles i mati hyba z klanu aXe z tego co pamiętam pełno osób też mnie zna bądz znało gdyż ostatnio miałem małą 4 miesięczną przerwę od ac wpadłem w nałóg grania w cs source ale tera tylko w ac łupie :)
Ostatnio zmieniony przez Mati 2012-03-28, 15:04, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
     
REKLAMA 

Dołączył: 27 Mar 2011
Posty: 201
Wysłany: 2012-03-11, 16:59   

Ostatnio zmieniony przez Mati 2012-03-28, 15:04, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
     
Mati 
Administrator


Wiek: 26
Dołączył: 27 Mar 2011
Posty: 201
Wysłany: 2012-03-11, 16:59   

siema

zapodaj jakies screeny
 
     
G.I.Joe 
MasterHeadShot ;D

Wiek: 24
Dołączył: 11 Mar 2012
Posty: 8
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2012-03-11, 18:14   

tylko takie znalazłem :-?









P.S zara wrzucę jakieś z normalnych map
 
 
     
armagedon 

Wiek: 23
Dołączył: 23 Lis 2011
Posty: 70
Skąd: z Polski
Wysłany: 2012-03-11, 19:20   

Przyznaj się - w tym tygodniu je zrobiłeś! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ostatnio zmieniony przez armagedon 2012-03-11, 19:44, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
G.I.Joe 
MasterHeadShot ;D

Wiek: 24
Dołączył: 11 Mar 2012
Posty: 8
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2012-03-11, 19:32   

a no w tym :D

P.S parę starszych znaazłem :roll:









 
 
     
Mati 
Administrator


Wiek: 26
Dołączył: 27 Mar 2011
Posty: 201
Wysłany: 2012-03-12, 18:24   

Rzeczywiscie troche stare..

zagraj jakies intery czy cos :)
 
     
G.I.Joe 
MasterHeadShot ;D

Wiek: 24
Dołączył: 11 Mar 2012
Posty: 8
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2012-03-12, 20:07   

ciężko się dostać na intery :-/ w większości na tych serverach niektórzy zmieniają na privata
i nie da się wejść :!:
 
 
     
armagedon 

Wiek: 23
Dołączył: 23 Lis 2011
Posty: 70
Skąd: z Polski
Wysłany: 2012-03-12, 20:34   

/connect hlin.woop.us 5999 match
/connect hlin.woop.us 6999 match
/connect hlin.woop.us 7999 match
/connect hlin.woop.us 8999 match
/connect hlin.woop.us 9999 match

/connect uk.myys.tk 7777 match
/connect uk.myys.tk 8888 match
/connect uk.myys.tk 9999 match

Zawsze ktoś tu jest. Jak nie to zawsze sam możesz zorganizować. Wystarczy polatać po publicach i popytać kto chce grać.
 
     
G.I.Joe 
MasterHeadShot ;D

Wiek: 24
Dołączył: 11 Mar 2012
Posty: 8
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2012-03-13, 21:28   

Chcieliście coś z intera to macie :-P :





na pierwszym screnie widzicie że jednego z GsF nie ma bo się poddał ;-) nie wyszedłem z prawy macie narazie 2 screeny jak chcecie będzie ich więcej :-D
 
 
     
armagedon 

Wiek: 23
Dołączył: 23 Lis 2011
Posty: 70
Skąd: z Polski
Wysłany: 2012-03-13, 21:58   

chcemy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
 
     
Mati 
Administrator


Wiek: 26
Dołączył: 27 Mar 2011
Posty: 201
Wysłany: 2012-03-15, 15:49   

Joe najlepiej to wbijaj na tsa tam najszybciej kogos znajdziesz , i zagramy cos razem

Nie znam tych kolesi z tego intera :(
 
     
G.I.Joe 
MasterHeadShot ;D

Wiek: 24
Dołączył: 11 Mar 2012
Posty: 8
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2012-03-15, 18:58   

nie ma problemu tylko podajcie mi adres , jest jednak problem z mikro tak właściwie to z wejściem od lapka gdyż wejście mini-jack się połamało i połowa została w lapku :p ale dam do servisu za jakiś czas to mi zrobią
 
 
     
armagedon 

Wiek: 23
Dołączył: 23 Lis 2011
Posty: 70
Skąd: z Polski
Wysłany: 2012-03-15, 22:11   

lcteamspeak.us.to
 
     
G.I.Joe 
MasterHeadShot ;D

Wiek: 24
Dołączył: 11 Mar 2012
Posty: 8
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2012-03-16, 17:28   

ts 3 lub 2 bo na 3 próbowałem wbić ale nie było serva
 
 
     
Mati 
Administrator


Wiek: 26
Dołączył: 27 Mar 2011
Posty: 201
Wysłany: 2012-03-18, 18:24   

Server chwilowo byl nie dostepny .. teraz juz dziala
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Style created by PiotreQ9 from www.HeavyMusic.org

| | Darmowe fora | Reklama
Strona wygenerowana w 0.05 sekundy. Zapytań do SQL: 14